Šiltovka

Šiltovka patrí k pohodlným a obľúbeným módnym trendom už pomerne dosť dlhé obdobie. Jej nosenie je typické pre koniec minulého a začiatok tohto storočia, aj keď existovala už v 19. storočí. Zmodernizovali ju športové kluby, keďže je spájaná s baseballom, tak odtiaľ pochádza aj jej názov – baseball cap. Obľúbená sa stala nie len v baseballe, ale aj v celej rade ďalších športov. Fanúšikovia vyjadrujú sympatie svojmu obľúbenému tímu tak, že nosia šiltovku s jeho logom.

baseball ca

Šiltovka a súčasnosť

V súčasnosti je kombinovaná s množstvom módnych štýlov. Patrí k obľúbeným a predávaným módnym doplnkom, je určená širokej verejnosti a jej nosenie prináša množstvo výhod. Chráni nás pred slnkom, úpalom, pred slnečným žiarením priamo do očí. Tiež dobre slúži pri zakrytí nedostatkov týkajúcich sa účesu. Popularita šiltovky nezanikne, bude pretrvávať stále a to vďaka filmom, videoklipom a reklamám, kde je šiltovka prezentovaná. Hlavne teenegerom, ktorí sa nechávajú inšpirovať svojimi americkými idolmi, dotvára celkový outfit a stala sa z nej celoročná záležitosť.

Výber šiltovky

Vo všeobecnosti nie je šiltovka drahá, takže jej obľúbenci si môžu kúpiť viac druhov v rôznych farbách, vzoroch, prevedeniach a striedať ich podľa vlastného štýlu, výberu a naladenia sa. Okrem toho, že šiltovka spĺňa svoje praktické funkcie, využiteľná je v rôznych prípadoch a pri rôznych aktivitách, tak je tento štýlový doplnok hlavne estetickým kúskom. Doplňte si aj vy svoj šatník o obľúbený variant šiltovky a nakombinujte jedinečný outfit s novým trendovým nádychom. Šiltovku nájdete v množstve strihov, s krátkym a s dlhým šiltom, športovú a elegantnú, prispôsobenú na nosenie v každom ročnom období.

baseball cap style

Na to, aby ste sa dobre a pohodlne cítili, potrebujete postupovať správne pri výbere šiltovky, podľa jednotlivých kritérií. Zásadná je správna veľkosť a k ostatným parametrom patrí strih šiltovky, ktorý kopíruje tvar hlavy.

Na našej stránke si určite z pestrej a širokej ponuky vyberiete. Šiltovka Trenchtown.sk sa nezaprie svojim originálnym dizajnom. Dostupné sú dámske, pánske, detské a populárne unisex univerzálne šiltovky, vhodné pre mužov aj pre ženy. Ponúkame kvalitu a značku, 50% zľavy a samozrejme, že nechýbajú moderné kúsky tohtoročnej kolekcie, ktoré vás určite nenechajú bez povšimnutia.