Skús tantrickú masáž

Tantra masáže Bratislavatantra veľa ľudí pozná. Pre niekoho sú zaujímavé a lákajú ich, niekto ich zase odsudzuje. Názory na túto tému sa naozaj rôznia na dvoch táboroch. Tantra masáže ale rozhodne nie sú niečo, čo treba odsudzovať, keď o nič nich neviete – veľa ľudí to totiž bohužiaľ takto stále robí, aj keď si dopredu nezistí informácie o daných veciach. S tým my ostatní ľudia bohužiaľ nič neurobíme. Môžeme tomu ale predísť tým, že budeme odsudzovať v krajnom prípade iba niečo, o čom sme si dopredu zistili informácie a čo sme už v živote skúsili.
Tantra masáže môžu byť naozaj príjemné – využívajú ich najmä ľudia, ktorí nemajú partnera a túžia po vzrušení a príjemných zážitkoch.

m

Tantra masáže sú založené na báze úplnej diskrétnosti, anonymite a profesionalite. Tantra masáže ale nie sú ako erotické priváty – bohužiaľ tieto dve slová a pojmy si dosť ľudí medzi sebou pletie. Potom to v nejednom prípade dopadá odsúdením. U tantry masáží ale nedochádza k priamemu aktu – teda sexu, takže sú stavané naozaj inak, než erotické priváty, kde sa môžete vyspať s dievčaťom za peniaze – to je niečo iné. Je rozdiel mať sex a je rozdiel mať masáž. Často sa tak šíri nejedna dezinformácia. Pokiaľ vás tantrické masáže lákajú, nie je nič jednoduchšie, než nájsť nejaký salón, ktorý tieto služby poskytuje, dohodnúť si termín a prísť na masáž.

m

Myslím si, že budete príjemne prekvapení profesionalitou masérok aj príjemným prístupom ostatného personálu. Na tantrickú masáž by som ale nechodila v prípade, že máte partnera – podľa môjho názoru to nie je dobré, chodiť za partnerovým chrbtom na tantra masáže. Ak mu to ale poviete a obaja sa dohodnete, je to niečo iné. Ak ale túžite po vzrušení a nemáte partnera a niekto vám tantrická masáž rozpráva, rozhodne sa nenechajte vyviesť z miery – je to váš život a je to vaše rozhodnutie.